Gaskoll.se har lanserats

Weum är stolta och glada över att Gaskoll.se äntligen lanserats. Sidan har tagits fram av Energigas Sverige som med olika partners, däribland oss, skapat en sida som ska inspirera och öka kunskapen kring möjligheterna med biogas runt om i samhället.

Från Gaskoll.se:

Gaskoll.se är en webbplats om biogasens användning i fastigheter, med fokus på rörbunden gas. Här har vi samlat fakta och inspiration som ska göra det enklare för dig att välja gas.

Gaskoll.se vänder sig till dig som är nyfiken på att ansluta din fastighet till gasnätet. Oavsett om du är byggherre som funderar på att ta med gas i din nästa projektplanering, stadsplanerare i en kommun, fastighetsägare, energikonsult eller restaurangägare. På Gaskoll.se finns både inspirerande exempel på hur biogas kan användas i fastigheter, industrilokaler och restauranger och hårda fakta kring hur en anslutning till gasnätet går till.

 

Klicka på bannern nedan för att komma till sidan!

 

Våra ledningar förser hem, företag och verksamheter i sydvästra Sverige med bekymmersfri, driftssäker och kostnadseffektiv energi som har god miljöprofil.

 

Weum Gas AB
556015-9492
Box 362, 201 23 Malmö
Besöksadress Riggaregatan 57
Fakturaadress: invoice@weum.se

0774-41 42 00 se Kundservice för öppettider, kundservice@weum.se

© Weum Gas AB 2019