Energieffektivisering

besök

Med gas som energialternativ gör du ett bra miljöval, framförallt om du dessutom väljer att köpa förnybar biogas till din verksamhet. För oss är det också viktigt att du ska få ut så mycket av dina kilowattimmar som möjligt när du använder dina gasapplikationer. Om du har en anläggning med äldre utrustning eller funderar på att effektivisera på annat sätt vill vi gärna hjälpa dig med underlag för att rätt beslut för just din verksamhet.

Vi har koll på de senaste lösningarna på marknaden och har erfarenhet som sträcker sig från mitten av 1980-talet då gasanslutningen först kom in i Sverige. VI har även stora kontaktnätverk som kan hjälpa er med installation och utrustning.

Så oavsett om det rör sig om råd kring ett gasbrännarbyte eller en komplett översyn av din anläggning kan du alltid vara trygg i våra råd.

Byta till gas? Vi bjuder på en konverteringsstudie

Om du funderar på att byta till gas från ett annat bränsle erbjuder vi en kostnadsfri konverteringsstudie då vi tar fram ett beslutsunderlag som jämför olika gaslösningar för din verksamhet. Detta underlag tas fram efter ett personligt besök då vi går igenom er anläggning och ser över det energibehov ni har. Det kan röra sig allt från förslag på gaspannor till din bostadsrättsförening eller gasinfralösningar till större industrilagerlösningar.
Är du helt ny till gas berättar vi gärna om gasens egenskaper och är öppna för all sorts frågor där vi gärna visar relevanta referenskunder till olika lösningar. Bland annat har vi numera ett antal nyinstallerad kombinationsanläggningar som utnyttjar olika energikällor i kombination med gas.

Vill du effektivisera eller förändra i din anläggning, eller har du frågor kring att byta till gas?
Kontakta Per redan idag så hjälper han dig!

Specialist energioptimering
Region Halland och Småland

010-178 84 40

Våra ledningar förser hem, företag och verksamheter i sydvästra Sverige med bekymmersfri, driftssäker och kostnadseffektiv energi som har god miljöprofil.

 

Weum Gas AB
556015-9492
Box 362, 201 23 Malmö
Besöksadress Riggaregatan 57
Fakturaadress: invoice@weum.se

0774-41 42 00 se Kundservice för öppettider, kundservice@weum.se

© Weum Gas AB 2019