0774-41 42 00, se Kundservice för öppettider, kundservice@nordionenergi.se

Serviceavtal

En gaspanna är lättskött, driftsäker och enkel att använda. Men även en bra gaspanna behöver service och lite omsorg då och då. Din gaspanna är en teknisk installation med komponenter som slits under årens lopp. Med underhåll minskar risken för att den börjar krångla och kanske stannar när du bäst behöver den.

Enkelt och tryggt

Vi erbjuder ett bra serviceavtal som gör användningen av din gaspanna enkel och trygg. Du slipper fundera över service och kontroll av din gaspanna eftersom vi regelbundet återkommer och gör en översyn och justerar det som behövs. I avtalet ingår genomgång, service och säkerhetskontroll. Vid behov får du förslag på åtgärder och reparationer som vi, om du vill, kan utföra till fasta priser.

Förbrukningsdelar till ett värde av 1 000 kronor ingår

Vid servicen byts förbrukningsdelar såsom packningar och elektroder ut. Vi erbjuder att göra detta kostnadsfritt upp till ett värde av 1 000 kronor. Trots regelbunden service och underhåll kan akuta fel inträffa, men har du tecknat serviceavtal med oss finns hjälpen alltid nära. Via vårt journummer kan du komma i kontakt med våra kompetenta tekniker dygnet runt. Vid behov kan vi komma hem till dig oftast redan samma dag.

För endast 109 kr/månad får du:

  • Service av din gaspanna vartannat år
  • Besiktning i samband med service
  • Fri telefonservice dygnet runt
  • Felavhjälpning/jour: Vardagar 07.00–21.00 Helger 08.00–12.00

På grund av tekniska begränsningar kan vi inte erbjuda service till alla gaspannor på marknaden.

service


Läs mer om serviceavtalet, dess innehåll och kostnader genom att klicka på Produktbladet här bredvid

 

Våra ledningar förser hem, företag och verksamheter i sydvästra Sverige med bekymmersfri, driftssäker och kostnadseffektiv energi som har god miljöprofil.

 

Weum Gas AB
556015-9492
Box 362, 201 23 Malmö
Besöksadress Riggaregatan 57
Fakturaadress: invoice@weum.se

0774-41 42 00 se Kundservice för öppettider, kundservice@weum.se

© Weum Gas AB 2019