Grillkampanj

Bluegaz

Få ut mer av din gasanslutning - Anslut en grill, nu till specialpris!

Du visste väl att du kan ansluta en testvinnande gasgrill till din gasanslutning?
På Weum vill vi att du ska kunna få ut maximalt av din gasanslutning. Därför erbjuder vi nu en testvinnande kvalitetsgrill i samarbete med Bluegaz som enkelt ansluts till ett gasuttag på din fasad. Nu kan du alltså få oslagbart grillresultat genom att grilla på samma förnybara biogas som du värmer ditt hus med. Dessutom kan du vara säker på att gasen aldrig tar slut då den är ansluten till vårt gasnät och inte till en gasolflaska.

Läs mer om vad som ingår i erbjudandet nedan

Installationspaket:
Bluegaz Z1-NG,
Plug1-uttag och installation
13 933kr* (ord.pris 15 995kr)

Om du bor i någon av DESSA orter kan vi i samarbete med en gasbehörig installatör erbjuda dig ett komplett installationspaket där installation av Plug1, 3 meter anslutningsslang och grill** ingår för 13 933kr* (ord. pris 15 995kr)

Jag vill beställa installationspaketet

Endast grill:
Bluegaz Z1-NG
6 995kr** 
(ord. pris 8 995kr) 

Har du redan ett Plug1-uttag i ditt hus är du välkommen att köpa enbart grillen till special-priset 6995kr**. Anslutningsslang finns i olika längder och tillkommer, även den till rabatterat pris. Fri frakt.


Jag vill beställa grillen

Produktinformation

Bluegaz Z1-NG

Biogas/naturgasversion av testvinnaren Bluegaz Z1 har en stor grillyta och flera temperaturzoner. Grillen är redo efter bara några minuter och har stora sidobord och en varmhållningshylla samt förvaringsskåp. Läs utförlig information om grillen HÄR Länk till annan webbplats.

Plug1-uttag

Komfort på ett säkert sätt. Med detta uttag kan du ansluta gasapplikationer såsom grillar, gasvärmare eller dekorationsbrasor på ett enkelt och säkert sätt. Läs mer om uttaget och dess möjligheter i produktbladet. Läs produktbladet HÄR Pdf, 3.4 MB.

Om du saknar ett fasaduttag (Plug-1 uttag) och din ort inte är med på listan över de orter vi erbjuder "Installationspaketet" till, skriv detta i "Övrigt-fältet" i formuläret du kommer till om du klickar på "Jag vill beställa grillen". Vi kommer återkomma till dig med kontaktuppgifter till gasbehöriga installatörer verksamma i ditt område. Dessa kan du sedan kontakta för en offert på installation av ett uttag.

* Priset är efter ROT-avdrag. Totalpris utan ROT-avdrag är 15 120kr. I installationen ingår invändig rördragning om max 5m och installation av Plug1-gasuttag. Håltagning ingår i max 30cm tjocka fasader av tegel eller betong. Allt material som används vid installationen ingår. Merarbete debiteras 490kr/h efter ROT-avdrag alternativt 700kr/h utan ROT-avdrag. 
** Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden från Bluegaz.

Våra ledningar förser hem, företag och verksamheter i sydvästra Sverige med bekymmersfri, driftssäker och kostnadseffektiv energi som har god miljöprofil.

 

Weum Gas AB
556015-9492
Box 362, 201 23 Malmö
Besöksadress Riggaregatan 57
Fakturaadress: invoice@weum.se

0774-41 42 00 se Kundservice för öppettider, kundservice@weum.se

© Weum Gas AB 2019