Gasapplikationer

Vill du slippa att kånka gasolflaskor till grillen eller förlänga utesäsongen med en snygg utevärmare? Eller kanske skapa en mysstämning inomhus med en dekorativ mysbrasa?

Nedan applikationer gör det möjligt för dig att maximera användningen av din gasanslutning.

Sidan är under uppbyggnad.
Är du intresserad av applikationer som inte syns nedan, kontakta oss så hjälper vi dig.

Produktpresentationer nedan kommer från olika återförsäljare av gasapplikationer.
Följ länkarna under varje produkt för att komma direkt till återförsäljaren av produkten. I alla fall då det sker en installation av gasapplikationer ska dessa utföras av gasbehöriiga installatörer. Läs mer här

Naturgasgrill

Bluegaz

Naturgasgrillar funkar i princip likadant som vanliga gasolgrillar, enda skillnaden är att du behöver installera ett uttag för din naturgasgrill. Detta görs med hjälp av av en behörig installatör.

Några fördelar med naturgasgrill

- Du behöver aldrig köpa hem bränsle i form av gasolflaskor eller kol eftersom du alltid är uppkopplad till naturgasen. Du slipper således oroa dig över att bränslet tar slut mitt i grillandet.
- Grilla grönare! Naturgas producerar mindre mängder skadliga ämnen än andra bränslen såsom kol och propangas. Dessutom innehåller din gasleverans redan idag en del biogas som är ett förnybart bränsle.
- Naturgas är kostnadseffektivt i längden då det kostar betydligt mindre än propangas.
- En naturgasgrill är superenkel att använda när den väl är installerad. Det är bara att slå på gasen och börja grilla!

Bluegaz Z1-NG

Bluegaz är det ledande grillvarumärket som tillverkar naturgasgrillen Bluegaz Z1-NG. Bluegaz Z1-NG är naturgasversionen av gasolgrillen Bluegaz Z1 som har blivit framröstad till Bäst i Test flera år i rad. Grillen är tillverkad i rostfritt och lackerat stål, har 4 brännare i 443-stål, en stor grillyta på 64 x 50 cm och givetvis naturgasanslutning. Den har också flera andra praktiska funktioner såsom ett integrerat elektroniskt tändningssystem, temperaturmätare i huven, ett förvaringsskåp och två avlastningshyllor.

Är du intresserad eller vill läsa mer om Bluegaz Z1-NG, klicka här > bluegaz.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Våra ledningar förser hem, företag och verksamheter i sydvästra Sverige med bekymmersfri, driftssäker och kostnadseffektiv energi som har god miljöprofil.

 

Weum Gas AB
556015-9492
Box 362, 201 23 Malmö
Besöksadress Riggaregatan 57
Fakturaadress: invoice@weum.se

0774-41 42 00 se Kundservice för öppettider, kundservice@weum.se

© Weum Gas AB 2019